Svømmehallen

Svømmehallen er Tirsdalens skole, R. Hougårds Vej 50, Randers.

I perioden ca. 1/9 til ca. 1/6 har klubben svømmehallen, hvor 1. dato og sidste dato vil blive oplyst til klubbens medlemmer. Svømmehallen vil være lukket i skolernes ferier.

Svømmehalstider:

Torsdage 19:00 til 20:00

Søndage 16:00 til 17:00

Svømmehallen er åben for alle medlemmer. Medlemmer under 14 år skal vœre ifølge med en voksen, som også skal vœre medlem. Se mere om medlemskab under kontingenter.

Klubben har desuden undervisning, som fordeler sig på voksenundervisning og børneundervisning. Mere info findes på sider vedrørende undervisning.

Torsdage fra 20:00 til 22:00 fra ca. 1. november til ca. 1. marts er der CMAS 1*/2* undervisning for voksne.

Søndage fra 14.00 til 16.00 fra ca. 1. september til ca. 1. maj er der Delfin-dykning (flaskedykning for børn).

Ændringer og afvigelser oplyses til klubbens medlemmer på vores interne netværk “RSKDYK

Randers Sportsdykker klub
Dronningensgade 16A
8900 Randers