Om klubben

Randers Sportsdykker klub (RSK), er en forening af mennesker, som har det til fœlles at dyrke sportsdykning. Nogle af os vil helst på dybt vand og se på gamle skibsvrag. Andre af os ynder at tage en tur til stranden. Her er igen mulighed for bare at ligge vœgtløs i vandet og nyde naturen. Eller mulighed for eventuelt at tage en fisk med hjem. Andre igen har interesser, som går i arkologiske retning. Foreningen blev dannet i 1968, så vi har lidt erfaring på bagen og viden om mange gode dykkersteder.

I vinterperioden har vi svømmehallen, hvor der er mulighed for at teste udstyr og lege med børnene.

Vores uddannelsesafdeling er en af landets største, ikke mindst fordi vi uddanner GRATIS.

Desuden har vi undervisning af børn, også kaldet delfiner , som er indelt efter hvor mange år man har dykket.

Download Premium Magento Themes Free | download premium wordpress themes free | giay nam dep | giay luoi nam | giay nam cong so | giay cao got nu | giay the thao nu

Luk